Wij zijn uw huisvestingspartner in Nederland voor het plaatsen van uw personeel.

Over Ons

Team Home Rentals B.V. is opgericht met als doel u op een professionele manier te ontzorgen en voorzien van kwalitatieve en flexibele huisvesting van uw personeel. Wij willen het huisvestingsvraagstuk graag samen met u oplossen en zien onszelf als partner voor uw projecten. Wij blijven ons gedurende het hele proces van sleuteloverdracht met incheck tot het moment van outcheck actief bemoeien om kwaliteit te waarborgen.

Arbeidsmigranten

In West-Europa en dus ook in Nederland verblijven momenteel veel arbeidsmigranten. Werkgeversorganisaties in de uitzendbranche en in de land- en tuinbouw ontwikkelden samen met de werknemersorganisaties een keurmerk (SNF-keurmerk) dat eisen stelt waaraan de huisvesting van arbeidsmigranten ten minste moet voldoen. Daarmee zijn zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht belangrijke stappen gezet om tot betere huisvesting te komen voor deze arbeidsmigranten.

Meer dan 10 jaar ervaring

Sinds 2009 houdt oprichter Mark Groeneveld zich bezig met vastgoed en huisvesting. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in deze branche heeft hij besloten het helemaal zelfstandig te gaan doen – en is hij met Team Home Rentals gestart. Met als doel, de naam zegt het al, huisvesting te realiseren met daarbij goede service. Momenteel bedienen wij onze klanten voor verschillende projecten met name in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Middenmeer en Antwerpen.

Naar Huren
Naar Verhuren

Mark Groeneveld

Wendy den Broeder

Ralph Nederpel

Alicja Nowak