Zorgeloos huren én verhuren. Dat is ons doel als uw huisvestings­partner.

Ons bedrijf is jaren geleden opgericht met als doel om verhuurders en huurders op een professionele manier te ontzorgen. Voor verhuurders gaan we op zoek naar het optimale rendement, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Huurders helpen wij aan de andere kant weer met flexibele huisvesting van personeel, waarbij we ons gedurende het hele proces van sleuteloverdracht met incheck tot het moment van uitcheck actief bemoeien om kwaliteit te waarborgen.

Hoe helpen wij verhuurders?

Wij kunnen verhuurders helpen in alle fasen van het verhuurproces. Dat betekent dat we kunnen adviseren bij de aankoop van vastgoed, het contractbeheer in orde maken, maar ook tijdens de verhuur zorgen voor het beheer van uw vastgoed. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoed niet leeg staat en garanderen rendement.

Hoe helpen wij huurders?

Huurders helpen wij door ervoor te zorgen dat uw personeel zich thuis voelt. Wij zorgen ervoor dat u (flexibele) huisvesting heeft dat nabij de werkomgeving gelegen is. De woningen zijn turn-key en ‘hotel klaar’. Zijn er onverhoopt toch problemen? Dan lost ons technische team dat binnen no-time op.

Bijna 15 jaar ervaring

Sinds 2009 houdt oprichter Mark Groeneveld zich bezig met vastgoed en huisvesting. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in deze branche heeft hij besloten het helemaal zelfstandig te gaan doen – en is hij met Team Home Rentals gestart. Met als doel, de naam zegt het al, huisvesting te realiseren met daarbij goede service. Momenteel bedienen wij onze klanten voor verschillende projecten met name in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Middenmeer en Antwerpen.

Op zoek naar een huisvestingspartner voor uw personeel?

Neem dan direct contact met ons op. Team Home Rentals zorgt dat uw personeel zich thuis voelt, in een turn-key woning en in de directe nabijheid van uw werkomgeving.