Zorgeloos uw woning verhuren

Bent u op zoek naar extra maandelijks inkomen? Het zorgeloos verhuren van uw woning is hier natuurlijk een perfecte oplossing voor. Verhuur uw vastgoed tijdelijk of permanent aan Team Home Rentals en u wordt volledig ontzorgt en ontvang direct rendement op uw investering. Wij werken zowel samen met particulieren als met investeerders. Door uw vermogen te investeren en te verhuren aan Team Home Rentals bent u gegarandeerd van rendement en maandelijks inkomen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over controles en beheer van uw vastgoed. Daarnaast kunnen wij u langdurige contracten bieden.

Hoe kunnen wij zorgen voor het zorgeloos verhuren van uw woning?

Tijdelijke verhuur

Het zorgeloos verhuren van een woning betekent als particulier of klein/groot belegger dat u zelf bijvoorbeeld met een gerust hart een tijd op reis kunt gaan, u kunt focussen op andere belangrijke zaken en/of kunt bouwen aan uw pensioen. Het is een (tijdelijke) investering die een grote, positieve impact kan hebben op het vermogen. Alles wordt uit handen genomen: van huurcontract tot betaling. De kans op diefstal en/of inbraak wordt enorm verminderd en zorgt bovendien voor een mooi rendement op het vastgoed.

Voordelen van tijdelijke verhuur woning

Berekenen hoeveel rendement u maakt op vastgoed?

Heeft u vastgoed en overweegt u om dit te verhuren? Of overweegt u juist om te gaan investeren in vastgoed? Bereken gratis hoeveel rendement u maakt door uw woning te verhuren door middel van deze gratis tool.

Verhuur voor beleggers

Als belegger heeft u één of meerdere panden. U heeft deze
panden natuurlijk aangekocht om rendement te behalen. Team Home Rentals is er om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen van het rendement kunt genieten. De panden vallen, zoals u weet, vaak in box 3. Dat kan natuurlijk gunstig zijn, aangezien de belastingdruk over de verhuuropbrengst dan een stuk lager is dan wanneer deze in box 1 wordt belast. Echter betekent dit ook dat u er niet voor mag werken. Met behulp van onze dienstverlening, nemen wij alles voor u uithanden. Van de financiële dienstverlening tot aan de technische dienst. Van onderhoud van de woning tot aan het zorgdragen voor de betaling.

Verhuur voor hoteleigenaaren en leisureparken

Bent u eigenaar van een hotel, chalet of vakantiepark, maar staan een aantal kamers/woningen leeg? Of gaat u wellicht binnenkort verbouwen, maar duurt dat nog een paar maanden? Dan kan het zeer rendabel zijn om te verhuren aan Team Home Rentals. Wij helpen namelijk met het vullen van de ruimtes door onze betrouwbare huurders. De termijnen zijn hierin flexibel, zowel short- als longstay. Uiteraard kunnen we ook tijdens de laagconjunctuur maanden, zoals januari, februari, maart, oktober, november en december ervoor zorgen dat uw ruimte gevuld is.

Heeft u advies nodig over de aankoop of verhuur van uw woning?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.